websas.hu

best css templates

Bemutatkozik az ALLERGOFILTER

Egy szippantás a friss levegõbõl – tüsszögés, köhögés, csöpögő orr. Magyarországon hozzávetõleg másfél millió ember számára ezzel jár a szabad levegővel való találkozás februártól októberig a pollenek és a levegővel belélegzett allergének miatt.


Mi lehet a megoldás? Ezt a kérdést tette fel Vajai László is, és a választ is megtalálta rá,  így született meg az Allergofilter termék. Az Allergofilter – mint neve is mutatja – speciális szűrőrendszerrel rendelkezik, így az allergiát kiváltó anyagoknak már az orrba jutását megakadályozza. A szűrőrendszeren átáramló levegő így az allergiát kiváltó anyagoktól megtisztítva jut a szervezetbe, megakadályozva ezzel a tünetek kialakulását.  


Az Allergofilter az általa csapdába ejtett allergéneket stabilan megköti, ugyanakkor anyaga ellenálló a különböző behatásokkal (sav, lúg, zsírok, olajok stb.) szemben, és a nyálkahártyával érintkezve oldódásra vagy felszívódásra sincs lehetõség, ezáltal ebbõl fakadó mellékhatással sem rendelkezik. A szűrő használatával tavasztól őszig újra levegőhöz jutnak azok, akik számára ez cseppet sem volt veszélytelen, sõt az allergiás tünetek enyhülésével a gyógyszerfogyasztás és az ezzel járó költségek is csökkenthetõk. 


Mielõbbi gyógyulást és "fellélegzést" kívánunk olvasóinknak az allergiától! Mert levegõre mindenkinek szüksége van!


Oldalunkat  már olvasó látta!