websas.hu

website creation software

A feltaláló: Vajai László

Vajai László, az Allergofilter feltalálója 1956-ban született Budapesten, szakmai tanulmányait a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen (okleveles gépészmérnök, termelési rendszerszervező diploma és okleveles gépipari gazdasági mérnök), valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (okleveles pénzügyi szakközgazdász) végezte.

Pályafutása során több nagyvállalatnál dolgozott szervezési osztályvezetőként, illetve pénzügyi igazgatóként, emellett szervezési és egyéb közgazdasági témákban rendszeresen folytatott szakmai publikációs tevékenységet a nyolcvanas-kilencvenes években, és szakmai előadásokat is tartott.

Munkái mellett termékeny feltalálói múlttal is rendelkezik, több szabadalma van folyamatban illetve lajstromozva. Eddigi találmányai közül a festészeti eljárás mágneses terekkel a genfi, budapesti és bukaresti találmányi kiállításokon díjat nyert.


-------------------------
További találmányai:

-------------------------


- Festészeti eljárás mágneses terekkel: 
  
képzőművészeti alkalmazásra tervezték, a genfi, budapesti és bukaresti találmányi kiállításokon díjat nyert | Vajai László festménygaléria  

 
- Defektjelző
 

- Faraday-spray


Oldalunkat  már olvasó látta!