websas.hu

A feltaláló: Vajai László (1956-2023)

Vajai László, az Allergofilter feltalálója 1956-ban született Budapesten, szakmai tanulmányait a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen (okleveles gépészmérnök, termelési rendszerszervező diploma és okleveles gépipari gazdasági mérnök), valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (okleveles pénzügyi szakközgazdász) végezte.

Pályafutása során több nagyvállalatnál dolgozott szervezési osztályvezetőként, illetve pénzügyi igazgatóként, emellett szervezési és egyéb közgazdasági témákban rendszeresen folytatott szakmai publikációs tevékenységet a nyolcvanas-kilencvenes években, és szakmai előadásokat is tartott.

Munkái mellett termékeny feltalálói múlttal is rendelkezett, több szabadalma volt folyamatban illetve lajstromozva. Eddigi találmányai közül a festészeti eljárás mágneses terekkel a genfi, budapesti és bukaresti találmányi kiállításokon díjat nyert.


-------------------------
További találmányai:

-------------------------

 
- Festészeti eljárás mágneses terekkel: 
  
képzőművészeti alkalmazásra tervezték, a genfi, budapesti és bukaresti találmányi kiállításokon díjat nyert | Vajai László festménygaléria  

  
- Defektjelző
  

- Faraday-spray

 

- Vajai László alkotói és portfólió oldala részletesebben itt tekinthető meg! >>