websas.hu

site builder

Az  allergiáról

Az allergia az immunitás (védekezés) egyik formája, amely során a szervezet természetes védekezõ mechanizmusa célt téveszt, és ahelyett, hogy védelmet nyújtana, betegséget okoz. Allergia tehát az immunrendszer helytelen és káros válaszreakciója olyan anyagokra, melyek általában ártalmatlanok.  

Allergofilter - légúti allergia ellen

Mire jó az
Allergofilter?

Az Allergofilter elsősorban megelõzésre szolgál, ezért az apró szűrőket az allergiás időszak vagy az allergiát okozó anyaggal való találkozás előtt érdemes már az orrban alkalmazni.

Hogyan használható az orrszűrő? 

Az orrszűrő használata egyszerű, egy finom nyomó mozdulattal az orrnyílásba kell helyezni, a használat végén pedig a szűrők egy enyhe orrfújással eltávolíthatók az orrból. 

Igy született meg az 
ötlet

A filter ötlete 1998-2000 között született meg Vajai Lászlóban, aki ekkor már több találmánnyal büszkélkedhetett. Olyan egyszerű eszközt keresett amely a megelőzésben tud segíteteni.

Itt lehet megvásárolni az Allergofiltert

Az Allergofilter patikai forgalomban jelenleg nem kapható. Az alábbi helyeken tudja a filtert megvásárolni, amennyiben az útmutató szerint ki tudta választani a helyes méretet.

Útmutató a megfelelő filterméret meghatorozásához 

Jelenleg a filter S , M és L méretben érhető el. Egy kis segítséget kívánunk nyújtani ahhoz , hogy egyszerűen ki tudja választani a megfelelő méretet. Segítséggel vagy tükörben mérje meg az orrnyílása bemeneti keskenyebbik méretét mm pontosággal. A filterek méretei közül a mért értéknéll inkább a nagyobbat válassza, mivel az stabilabb lesz és a periféria kisebb benyomódása nem csökkenti a filter hatékonyságát .


A filterek méretei : S : 10x6 mm , M : 11x10 mm , L : 12x10 mm  


Oldalunkat  már olvasó látta!